Posti Kontakti - markkinointipalvelut helposti netistä

Mikä on Posti Kontakti?

Kontakti on ilmainen työkalu, jonne olemme koonneet kaikki itsepalveluna toimivat markkinointipalvelumme. Kontaktissa voit suunnitella ja toteuttaa markkinointia, etkä ole riippuvainen yhteyshenkilöistä tai toimistoajoista. Sähköiset markkinointipalvelumme ovat käytössäsi juuri silloin, kun ne tarvitset. Luo tunnukset, ja saat käyttöösi kaikki suoramarkkinoinnin mahdollisuudet.

Kirjaudu sisään Postin asiointitunnuksella

Kontaktin palvelut

alt

Löydä kohderyhmiä

Kontaktin avulla tehostat helposti uusasiakashankintaa, kun kohdistat markkinoinnin oikealle kohderyhmälle. Kohdennuksen voit tehdä useilla eri kriteereillä, taustatiedoilla ja aluerajauksilla.

Lue lisää

Kontakti monikanavaiset viestit

Online ja offline mainokset

Kontakti on monikanavainen: voit luoda mainoksia digitaalisille mainospaikoille tai perinteisen printtiviestin muodossa.

Lue lisää

Kontakti kohderyhma haku

Päivitä asiakastietoja

Testaa rekisterisi ajantasaisuus maksutta! Päivitä koko rekisterisi tai yksittäisiä asiakastietoja.

Lue lisää

Kontakti uusi ilme postinen mobile

Tavoita taloudet

Osoitteeton jakelu on kustannustehokas ratkaisu valtakunnallisesti ja paikallisesti. Postisella tavoitat kaikki suomalaiset saman päivän aikana.

Lue lisää

Apua suoran suunnitteluun

Lataa ilmainen Suoran suunnittelukirja

Nappaa vinkit toimivan kampanjan rakentamiseen. Oppaassa on esimerkkejä tuloksellisen suoran luomisesta ja selkeät vinkit tekemiseen.

Dataa ja markkinointia
9/22/2020

Asiakasymmärrys – tyhjänpäiväinen taikasana vai strateginen arvolupaus?

Asiakaskeskeisyys, asiakasymmärrys, customer insight – sanat koristavat yhä useammin yritysten boilerplatea, verkkosivuja ja käyntikortteja. Mutta millä keinoin asiakasta voi oikeasti oppia ymmärtämään ja miten yritykset voivat kääntää ymmärryksen parhaiten hyödykseen?

Lue koko case